П`ятниця, 29.03.2024, 01:21
Відділ освіти
Харківської районної державної адміністрації
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Anna  
Форум » Форум Лиги старшокласників Харківського району » Лига старшокласників Харківського району » Про реалії життя... (З повагою, Анна Павлівна)
Про реалії життя...
AnnaДата: Середа, 27.10.2010, 00:27 | Повідомлення # 1
Група: Модераторы
Повідомлень: 18
Репутація: 0
Статус: Offline
Робити боляче можуть всі... І бувають дні, години чи навіть хвилини, коли цей прекрасний світ вже не такий прекрасний, не такий кольоровий, не твій... і не мій...
Ні, це не любовна історія, не любовні почуття... Це просто життя...
Кажуть, що в житті після чорної смуги обов’язково наступає біла... А що ж робити, якщо ти не на тій зебрі? Що, якщо вона вся чорна, а білу ти вже пройшов?! Що, коли немає виходу назад?!
 
NightДата: Середа, 17.11.2010, 18:13 | Повідомлення # 2
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Вихід завжди є!
Я взагалі пессимістка, але все одно намагаюся вірити у краще!Коли справді дуже погано, потрібно зупинитися, відмінити всі свої справи і просто "відпочити від світу".Як це не парадоксально, але ще один спосіб-поринути в роботу.Навіть і не помічаєш,коли все починає налагоджуватися)))
 
МаринаДата: Четвер, 25.11.2010, 18:31 | Повідомлення # 3
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Учиться,учиться и еще раз учиться!
Работать, работать и еще раз работать!
И вдруг появляется солнышко, цветут цветы, пахнет дождь.
 
KIKAДата: Вівторок, 30.11.2010, 18:10 | Повідомлення # 4
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
У кожного з нас коли-небудь були в житті чорні та білі смуги. А ті хто не згодні з цим, просто себе обманюють, або ж називають це явище по-іншому. Я вважаю що є вихід з будь-якої ситуації - просто важливо вміти його знайти. Кожна успішна і сильна людина, тому і стала такою, через те що поставила перед собою чітку і зрозумілу мету і вирішила, у що б то не стало дійти до неї. Все, що буде відбуватися у неї на шляху до мети - це тимчасові труднощі, які 100% закінчаться, і з кожною з цих труднощів вона стане трохи сильнішою, трохи мудрішою, трохи досвідченішою і піде далі, і НІ ЗА ЩО не зверне з вірного шляху з-за перешкод, тому що у неї є мрія і мета. Той, хто після першого каменя спотикання опускає голову і каже: «Ну, ось, я так не можу, я ж казав, що в мене нічого не вийде, а взагалі - це чорна смуга у моєму житті, що ніколи не закінчиться...», той просто не хоче докласти зусиль, щоб вирішити свої проблеми. Звичайно бувають такі ситуації, коли здається що виходу зовсім не існує... але всеж треба зібратись, поміркувати, можливо навіть запитати поради у друзів або в рідних і тоді відповіді на усі питання з`являться.
Треба мати оптимістичний погляд на речі, і тоді ви впевнитеся, що за чорною смугою зажди приходить біла)
 
Форум » Форум Лиги старшокласників Харківського району » Лига старшокласників Харківського району » Про реалії життя... (З повагою, Анна Павлівна)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright CKT © 2024