Неділя, 28.04.2024, 01:18
Відділ освіти
Харківської районної державної адміністрації
Меню сайту
Анонси подій



Форма входу
Погода
Головна » 2012 » Лютий » 16 » Практичний семінар для вчителів початкових класів
14:36
Практичний семінар для вчителів початкових класів

16 лютого 2012 року в Мереф’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 Харківської районної ради Харківської області для вчителів початкових класів відбувся практичний семінар з теми «Шляхи соціалізації гіперактивної дитини під час навчально- виховного процесу.  

 Методист ІМЦ Морозова З.В., виступила перед учасниками семінару з доповіддю «Гіперактивна дитина в школі». Соколовська В.В.,заступник директора з навчально-методичної роботи, ознайомила присутніх з досвідом роботи закладу щодо корекції гіперактивної поведінки молодших школярів.

Учителі району на практиці побачили прийоми моделювання уроку-тренінгу з урахуванням здоров’язберігаючих технологій та створення психологічного комфорту для роботи  на уроці з дітьми різних темпераментів. Присутні відвідали заняття в 3-Б класі, на якому  учителем Куценко Н.І. була змодельована робота з гіперактивними дітьми.  Присутні взяли участь у виховній годині-тренінгу «Здоров’я дитини – одна з важливіших задач суспільства», яка була підготовлена вчителем-методистом біології Будник Н.І., регіональним тренером з методики навчання на засадах розвитку життєвих навичок.

З методикою проведення корекційних ігор з гіперактивними дітьми ознайомила всіх присутніх шкільний психолог Сердюк К.О.

У робочих дискусіях взяли участь Огієнко О.Г., лікар-нарколог Мереф’янської ЦРЛ; Лашина А.О., лікар-інфекціоніст Мереф’янської ЦРЛ; капітан міліції Куян О.В., старший лейтенант Степанова В. В., оперуповноважені ВКМСД Харківського РВ; вчителі початкових класів, учасники семінару.

При підведенні підсумків семінару його учасники дали високу оцінку всім проведеним заходам і загальній організації.

Учителі переглянули виставку науково-методичної літератури з проблем семінару.

Переглядів: 968 | Додав: Helen
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Пошук
Корисні сайти
Тестпортал
ХРЦОЯО



Статистика
Copyright CKT © 2024