Понеділок, 13.05.2024, 16:03
Відділ освіти
Харківської районної державної адміністрації
Меню сайту
Анонси подій



Форма входу
Погода
Головна » 2012 » Березень » 3 » Всеукраїнська акція «Охорона праці очима дітей»
13:39
Всеукраїнська акція «Охорона праці очима дітей»

У рамках Всеукраїнської акції «Охорона праці очима дітей» в Харківському районі триває конкурс «Охорона праці очима дітей», з метою привернення уваги суспільства, в тому числі свідомо – активної молоді до існуючих проблем у сфері охорони праці, популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням та з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2012 році:

27 лютого 2012 року на базі Роганської гімназії у рамках Всеукраїнської акції «Охорона праці очима дітей» під керівництвом класного керівника Кулябки Галини Миколаївни проведено відкритий урок серед  у 3-А класі на тему «Безпечна праця батьків-моє щасливе майбутнє», в якому взяли участь страховий експерт відділення ВД ФСНВУ у Харківському районі Чижова Тамара Олексіївна, керівник служби охорони праці відділу освіти Пахомова Тетяна Вікторівна, директор гімназії Меленті Віра Ісмаілівна, заступник  директора з навчально-виховної роботи Гуденко Інесса Володимирівна та інші.

Розглянуто питання проблем особистої безпеки на виробництві, необхідності формування змалку культури охорони праці, формування свідомості та підвищення обізнаності учнів щодо права на безпечні та здорові умови праці на робочому місці.

Протягом лютого 2012 року серед учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років проводився конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» за напрямком художньої творчості – малюнок.

Конкурсні роботи були виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті.

У конкурсі взяли участь 27 загальноосвітніх навчальних закладів, найкращі роботи були надані до служби охорони праці відділу освіти. 

 У відділі освіти було проведено І етап (районний) відбіркового туру з визначенням І, ІІ та ІІІ місць по трьом віковим групам.

Для оцінки і відбору кращих робіт та визначення переможців конкурсу у відділі освіти було організовано  засідання журі.

До складу журі були включені заступник начальника відділу освіти, представники служби охорони праці відділу освіти, представники шкіл.  

 Переможцями районного конкурсу стали:

І група – учні віком від 6 до 10 років

І - Старагіна Валерія Віталіївна - Лизогубівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;     

І- Сосновський Олександр Дмитрович - Пісочинський колегіум;

ІІІ - Батрак Семен Миколайович - Кулиничівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІ група – учні віком від 11 до 14 років

І - Комаров Андрій Костянтинович - Русько-Тишківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

ІІ - Кравченко Олександра Борисівна - Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6;

ІІІ -      Гук Нікіта Ігорович - Будянський технологічний ліцей;     

ІІІ група – учні віком від 15 до 18 років

І - Пилипенко Луїза Вікторівна - Південний ліцей;

ІІ - Анголова Поліна Володимирівна - Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;

ІІІ - Приз Анастасія Сергіївна - Безлюдівський юридичний ліцей.

Роботи переможців було направлено на обласний етап від району 9 малюнків(по три  роботи в кожній віковій групі) за попередньою заявкою до 29 лютого 2012 року. 


Переглядів: 2129 | Додав: Helen
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Корисні сайти
Тестпортал
ХРЦОЯО



Статистика
Copyright CKT © 2024