Вівторок, 30.04.2024, 04:26
Відділ освіти
Харківської районної державної адміністрації
Меню сайту
Анонси подій



Форма входу
Погода

21 березня у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся обласний фестиваль колективів екологічної просвіти загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.

Відділ освіти  щиро вітає переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти (агітбригад) - команди Глибоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Земляни» і  Безлюдівського юридичного ліцею «Паросток», які посіли відповідно  І і ІІІ місця.

 Бажаємо команді Глибоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів успіхів та  перемоги  у ХІ Всеукраїнському конкурсі кол ... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: Helen | Дата: 23.03.2012

20, 21 та 22 березня цього року на базі Пісочинського колегіуму відбулись зональні обласні змагання малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини». У змаганнях взяли участь команди Харківського, Дергачівського, Зміївського, Чугуївського та Печенізького районів.Серед учнів 3-4 класів перемогу здобула команда Зміївського району, 5-6 – Дергачівського, а 7-8 – Харківського району (учні Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів). Вітаємо переможців та бажаємо ім. успіхів у фіналі змагань!

Просмотров: 526 | Добавил: Helen | Дата: 23.03.2012

20 березня 2012 року на базі Яковлівської ЗОШ відбувся  практичний семінар директорів сільських загальноосвітніх навчальних закладів Харківського району  «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в умовах сільської школи». Відкрила семінар та побажала плідної роботи учасникам, наголосивши на актуальності запропонованої теми, начальник відділу освіти райдержадміністрації Бабельчук О.І.Завідувач центру комп`ютерних технологій відділу освіти  Білоус О.В. виступила з доповіддю щодо  можливостей інформаційно-комунікаційних технологій в сучасній школі.Директор школи Кіперштейн Б.А. познайомив присутніх з досвідом роботи школи з особливостей використання інформаційно-комунікаційних технологій в умовах експериментального майданчика обласного рівня.Уча ... Читати далі »

Просмотров: 750 | Добавил: Helen | Дата: 21.03.2012

19 березня 2012 року на базі Мереф'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 відбулося засідання Школи ефективного передового педагогічного досвіду вчителів природознавства. Вітанова З.Д., керівник ШЕПД вчителів природознавства, презентувала свій досвід роботи з теми: «Реалізація практичної складової курсу природознавства через залучення учнів до дослідницької діяльності».          Учасники засідання з цікавістю взяли участь у роботі ШЕПД. Особливий інтерес виявили до демонстрації дослідницьких матеріалів, з якими виступили Вітанов О.Д., доктор с/господарських наук, професор, викладач ґрунтознавства ХНАУ ім. В.В. Докучаєва та Расторгуєва Л.А.,кандидат с/господарських наук.         Вчителі, учасники засідання ШЕПД, збагатили ... Читати далі »

Просмотров: 617 | Добавил: Helen | Дата: 21.03.2012

16 березня у Пономаренківській  ЗОШ І –ІІІ ст. відбулось засідання педагогічної майстерні  вчителів хімії  району за темою «Професійна мобільність вчителя хімії  - шлях до розвитку творчої особистості учня  в умовах багатовекторної системи неперервної освіти». З доповіддю по темі зустрічі виступила керівник педмайстерні  вчитель  Безлюдівської ЗОШ  Гавриленко Л.І. Директор Пономаренківської ЗОШ Лисицька Л.М. познайомила учасників з роботою закладу щодо розвитку професійної мобільності вчителя  при вивченні предметів природничого циклу.

... Читати далі »

Просмотров: 777 | Добавил: Helen | Дата: 19.03.2012

13 березня 2012 року у Пісочинському колегіумі Харківської районної ради Харківської області проведено теоретичний семінар для учителів початкових класів, які у 2012/2013 навчальному році будуть здійснювати навчально-виховний процес з учнями першого класу.           Мета семінару – підвищення рівня професійної компетентності учителів щодо впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти.         На семінарі методист ІМЦ відділу освіти Морозова З.В. та керівники РМО  ознайомили присутніх із впровадженням нового Державного стандарту у початковій школі з 1 вересня 2012 року та надали рекомендації з питань організації навчально-виховного процесу у перші місяці навчання шестирічок, розповіли  &nb ... Читати далі »

Просмотров: 767 | Добавил: Helen | Дата: 15.03.2012

13 березня на базі Височанської ЗОШ №2 для вчителів російської мови та  літератури відбувся районний семінар з теми «Професійна  мобільність учителів російської мови та літератури у роботі з обдарованими учнями». Семінар проведено з метою надання  вчителям російської мови та літератури  науково-методичної та практичної допомоги щодо організації роботи з обдарованими учнями. Методист відділу освіти Павлова Н.Д. в своїй доповіді звернула увагу на важливість роботи з обдарованими дітьми, яка вимагає професійної компетентності та мобільності. Розповідаючи про структуру роботи з обдарованими школярами,  акцентувала увагу  на використанні інноваційних технологій, підвищенні якості викладання російської мови, світової літератури, інтегрованого курсу «Література ... Читати далі »

Просмотров: 673 | Добавил: Helen | Дата: 14.03.2012

12 березня 2012 року на базі Бабаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Потапенка П.О. працювала школа педагогічної майстерності вчителів природознавства району за темою: "Використання інформаційних технологій у навчально - виховному процесі".Цікавою була доповідь-презентація керівника школи педагогічної майстерності  Прокопенко Н.І. "Використання інформаційних технологій у навчально - виховному процесі  –  одна із проблем, з якими зустрічається вчитель в умовах сьогодення.", у якій вона дала поради по впровадженню ІКТ в навчальний процес. Творчо  працювали вчителі  у групах над створенням презентаційних матеріалів для використання на уроках природознавства. За круглим столом  визначено шляхи  розвитку мобільності роб ... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: Helen | Дата: 12.03.2012

5 березня  2012 року у Мереф’янській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів №6 відбулося третє  засідання школи перспективного педагогічного досвіду вчителів біології  з теми «Ефективність досвіду «Застосування здоров'язберігаючих технологій при вивченні біології».Керівник школи ППД Будник Наталя Іванівна, вчитель-методист біології Мереф’янської ЗОШ №6, під час зустрічі з колегами продовжила  презентацію  свого досвіду,  перевагу у якому надавала питанню   навчання здоровому способу життя на засадах розвитку життєвих навичок. Під керівництвом Будник Н.І. присутні змоделювали урок-тренінг за темою: «Фактори впливу на репродуктивне здоров’я» з урахуванням здоров’язберігаючих технологій.Розглянуто питання ефективності досвіду та ... Читати далі »

Просмотров: 532 | Добавил: Helen | Дата: 06.03.2012

«Інновації дошкілля в роботу» - під таким гаслом 1 березня 2012 року на базі Кутузівського ДНЗ був проведений практичний семінар для вихователів за темою: «Використання методу пісочної терапії в організації навчання дітей дошкільного віку».

 До уваги учасників  колеги представили навчальні заняття «Рости ріпка на піску» у групі дітей раннього віку та «В гостях у пісочної Феї» у старшій дошкільній групі;  розробили рекомендації з підготовки та проведення адаптаційних ігор-занять у піску.

Завідувач Кутузівського ДНЗ  Гулевська С.А.  творчо та цікаво провела практикум для виховате ... Читати далі »

Просмотров: 676 | Добавил: Helen | Дата: 06.03.2012

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 48 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Корисні сайти
Тестпортал
ХРЦОЯО



Статистика
Copyright CKT © 2024